Velkommen til vores Gæstebog
Tak fordi du besøger vores nye 123hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Niece-Maja , d. 10-01-2021
Hej med jer. Jeg har lige kigget på alle billederne, og det var en fornøjelse at få et visuelt indblik i jeres verden. Knus fra Maja


Skrevet af Charlotte Klausen, d. 04-09-2020
Tak for besøget, din hjemmeside er virkelig fin og dejlig information!


E-mail:
Hjemmeside: www.hundemadx.dk
Skrevet af Dennis Decker, d. 21-08-2020
Herlig hjemmeside, fandt den meget underholdende.


E-mail:
Hjemmeside: www.billigmotionscykel.dk
Skrevet af Jørgen Smith, d. 26-09-2019
Virkelig underholdende hjemmeside, opdater noget mere tak :)


E-mail:
Hjemmeside: www.ormekurtilkat.dk
Skrevet af Pia Madsen, d. 25-06-2019
Glemte lige at rose jeres hjemmeside design!


E-mail:
Hjemmeside: www.lakseolietilhund.dk
Skrevet af Pia Madsen, d. 25-06-2019
Lækker hjemmeside og godt projekt til fritiden, håber flere vil lave hjemmesider som denne, de er dejlige at besøge!


E-mail:
Hjemmeside: https://www.lakseolietilhund.dk/
Skrevet af kevinluo, d. 23-08-2016
En meget flot hjemmeside.


Hjemmeside: http://www.kevinluo.dk/cocktailkjoler-c-1.html
Skrevet af tobias, d. 06-01-2016
hej morfar og mormor fra tobias


E-mail:
Skrevet af tobias, d. 06-01-2016
hej morfar og mormor fra tobias


E-mail:
Skrevet af Henning Schultz, d. 05-07-2013
Hej Finn
Sad lige og talte feriesteder med fruen og talen faldt bl.a på Cypern. Så begyndte jeg jo at bævle om øen og gamle dage. Nå, fruen gik i haven for at grave kartofler op og jeg sad og dvælede lidt over dengang. Så dukkede pludselig navnet Wolseley Barracks op, og jeg tænkte, - eksisterer det endnu, hvad bruges det til osv.? Der blev googlet, og så poppede en hel del op, bl.a "din" fotoside. Og så var det morsomt at se en gammel MPèr med omtrent samme militære karriereforløb som mig selv! Indkaldt 2-1-1967 til DLR i Høvelte, efter få timer afsted til Farum "tungt kompagni" kaldtes det, så valget imellem Sønderborg eller Østerbrogade.Jeg var nyforlovet og valgte selvfølgelig Østerbro, så man hurtigt kunne komme hjem til den smukke! Da skolen var færdig, var der uligevægt i antallet af jyder og sjællændere, og der skulle derfor ved lodtrækning findes 4 sjællændere til Ålborg. Selvfølgelig trak jeg sådan en billet! Men det var en rigtig god tid deroppe. Så søgte man mandskab til FN-tjeneste og derfor måtte den smukke vise om det var alvorligt ment. Derfor landede jeg i the barracks med hold 9, og havde en spændende og god tid dernede.
Vi havde også en sergent i SIU, men han lavede et eller andet møg, så han fik sparket, - helt hjem. Derefter udnævntes en af os korporaler til tjansen.
Anyway, da perioden sluttede og jeg stod på trappen til flyveren, lovede jeg egentligt mig selv aldrig at vende tilbage, - jeg havde fået rigeligt af indtryk og varme. Men det kunne da godt være.......:)

Nå, den skønne var der da endnu efter prøvetiden og det blev til 8 år og 2 børn, så 29 med nr.2 og indtil nu 8 år med fru Ulla

Bor på 34.år på en landejendom i Annisse, så man ved jo godt hvor både Ørby og Vejby ligger. De sidste 35 år er gået med antikvitetshandel og det har været ligeså spændende som MP-tiden.

Det var ordene, og så ønskes du og dine alt godt. - Og nu er fruen færdig med at grave og skrabe kartofler, så nu tænder jeg for grillen og hiver rødvinen op.

De varmeste hilsener og god sommer

Henning Schultz


E-mail:
Skrevet af Pinolpære, d. 09-06-2013
fin hjemmeside med mange gode videoer!


Hjemmeside: http://www.shinetech.dk
Skrevet af angela zaharia marinescu, d. 19-05-2013
hej kære Frida - sikke en flothjemmeside. Vil finde Albatros digtet , men . hvor finder jeg det? Forårshilsener fra Angela www.123hjemmeside.dk/angela-piano


Skrevet af Casper, d. 08-12-2011
Takker for kigget.


Hjemmeside: http://mobillaan.net84.net/
Skrevet af Knud Næblerød, d. 28-11-2011
Hej Finn,
Jeg var inde og søge på Danske Livregiment, og således havnede jeg på din hjemmeside.
Da det er første gang, jeg ser een på nettet fra dengang, synes jeg du skal have en hilsen.
Ikke fordi vi har haft noget specielt med hinanden at gøre, men jeg kigger netop nu på et billede af dig fra dengang. Et fotografi som går fra 619561 til 619582. Billede har jeg fået af 619573 John, som jeg har truffet til vort kompagni's jubilæum. Så vidt jeg husker var John også på Cypern.
Jeg ved ikke, om du kan huske mig, men mit nr. var 619586. Jeg var kører sammen med Søren Byt (619568) på PMW 2-3.
Jeg kan fortælle dig, at jeg stadig ser een fra dengang - 619581 "Sleepy" eller Carsten Hede, som navnet er.
Mange hilsener Knud


E-mail:
Skrevet af Finn Gavnholdt, d. 03-10-2011
Hej Kai

Tak for din hilsen.
Jeg prøvede at sende dig en email; men den rejectes af TDC, så jeg svarer lige her. Facebook bruger jeg ikke så meget, så jeg afviser generelt venneanmodninger !

Hej Kai

Mit soldaternummer var 619569, indkaldt til Danske Livregiment september 1964 i Farum, 2. deling. Hvis du havde nr. 706100, tror jeg ikke, vi kan have været rekrutter samtidig. Ellers er det korrekt, at jeg som angivet i mit CV blev uddannet som MP’er på Østerbro Kaserne og senere kom til Cypern i FN-tjeneste ind til min hjemsendelse i 1967.

Bortset fra det er det da hyggeligt, at nogen orkede at skrive i min gæstebog. Tak for det !

NB. Forøvrigt boede vi selv i Høje Taastrup 1976-2000 og min yngste datter bor i dag i Ørby. Hendes mand spiller fodbold i Vejby, og deres yngste dreng går i børnehave også i Vejby, så verden er vist ret lille, som man siger !

Med venlig hilsen fra Finn og FridaE-mail:
Hjemmeside: Denne hjemmeside