Nyhedsarkiv 2012

december
 
Og så oprandt julemåneden med alle de herlige familietræf, samt andre sociale begivenheder.
F.eks. afholdt Fridas Dragørkor flere koncerter i løbet af måneden.
Finn var til SDSKs årlige julefrokost hos SAS på Amager Strandvej.
Palle var på besøg her, og Frida og Finn var til DKO julefrokost i Stue 11 11 december. Desuden var Bo og Suzanne på besøg her en eftermiddag., og Finn og Nova tilbragte atter en hyggelig eftermiddag hos Ole.
 
Og så var det pludselig juleaftensdag. Vi skulle tilbringe dagen og aftenen sammen med Karlslunde familien startende i Strandkirken til børnegudstjeneste. Det var rigtigt hyggeligt og meget anderledes, end vi havde prøvet før i andre kirker.
 
Fra kirken gik vi tilbage til Klinteparken, hvor vi alle startede med Ris ala Manden og mandelgaverne. Dernæst fik børnene alle deres gaver, og der var sandelig også gaver til de voksne. Der var rigtig mange flotte gaver.
Et par af børnene valgte julesange blev det også til, før vi alle atter kunne sætte os til bords til lækker juleand med det hele.
Til slut var der kaffe og julehygge, til Frida og jeg ved 21-tiden vendte hjem til Dragør og Nova efter en god lang dag ved Karlslunde  Strand.
 
Efter jul var Frida en tur i Tivoli med kusine Ruth og 30 december var det så tid til den årlige julefrokost hos Ellen og Jørgen i Tåstrup, hvor vi sammen med Palle, Elena, Svend, Karen, Ruth, Lotte og Ella tilbragte nogle fornøjelige og mættende timer. Ruth og jeg tilbragte også nogle hyggelige stunder ude i kulden, medens vi fik stillet vores rygetrang. Det er en god tradition i Tåstrup.
 
Nytårsaften havde vi inviteret Finns skolekammerat Ole fra Rytterager til sammen med os at fortære en 4 retters menu fra Kongelundskroen tilsat diverse vine. Aftenen fløj afsted med bl.a 90-års fødselsdagen, og vi hørte både dronningen og rådhusklokken kl. 2400, før vi skiltes ved 1-tiden om natten efter endnu en god dag, aften og nat
 
Således kom vi godt ind i år 2013.
 
 
Der er 2012 - billeder i Fotoalbum 2 !      🤪
 
🙂

november
 
I denne måned var der en del familietræf, bl.a. hos Palle til lækker ande-middag, sammen med Ørby-familien her og  sammen med Karlslunde-familien på fodboldbanerne på Kløvermarken og i Karlslunde-hallerne.
Endvidere var vi begge til rutine-check hos vor tandlæge, UHA !  
 
 
🤒
 
oktober
 
Vi startede måneden med en tur i Stue 11, og dagen efter havde Frida og Henriette en aftale inde i byen.
 
13 oktober oprandt så dagen for vor årlige svampetur til Asserbo hos de gæstfrie værter Peer og Marie. Vi så en mængde svampe på hele 2 ture ud i naturen, bl.a Ole og Finn o.a. og spiste efterfølgende en god frokost med det hele, samt efterfølgende kaffe, kage og lidt til ganen. Vi foer som sædvanlig lidt vild på vej ud af plantagen; men stoppede en bil undervejs, som nok troede det var et HOLD-UP midt i den mørke aften. Vi kom dog alle velbeholdne ud af den situation og hjem.
 
Senere på måneden havde Frida og Finn nogle bestyrelsesmøder i KKD og Grundejerforeningen, og Finn, Nova og Ole havde nogle hyggelige møder i Rytterager.
 
Endelig fejrede vi Mickeys 6-års fødselsdag 31 oktober og havde som sædvanlig en hyggelig dag ved Karlslunde Strand. 
 
💋
 
september
 
I begyndelsen af måneden stod vort 9 år gamle fyr af med et knald, så der var ingen udvej. Vi måtte have installeret et nyt, da det andet fyr var for gammelt at reparere på.
Det nye fyr blev installeret på et par dage, og så havde vi varme og varmt vand i huset igen, dejligt !
 
Desuden var Nova og jeg en tur ovre hos Ole i Rytterager og Frida og jeg var en tur hos Palle midt i måneden, ellers en stille og rolig måned.
 
🙃
 
august
 
I august besøgte vi Henriette og familie i Ørby, lige hjemkommet fra bilferie til bl.a Italien.
Vi var også i Stue 11 med DKO-kammeraterne, til frokost hos skolekammerat Ole i Rytterager sammen med Flemming og Peer, samt besøgte kusine Ruth ved Amager Strandpark.
 
Vi fejrede Pernille på hendes fødselsdag ved Karlslunde Strand, hvor alle var ude at bade på nær Henriette, Oscar og Finn og blev fyrsteligt beværtet med lagkager etc.
 
Endelig besøgte vi Bo og Suzanne i deres dejlige sommerhus i Dronningmølle og nød en god frokost sammen med værterne og Palle og Elena.
 
Desuden fik vi lagt nye tage på carport og udhus, og så stod vort naturgasfyr af med et stort knald, så vi nu skal have et nyt fyr.
 
Og så var Frida til MR-skanning på Bispebjerg Hospital.
 
Jo, jo. Der sker skam noget hele tiden for os.
Se billederne i vort album 2. 
 
😙
 
Juli
 
Denne måned er en rigtig fødselsdagsmåned, hvor både Casper, Brian og hans mor og far, Xander, samt Finn alle har fødselsdag.
Vi fejrede Casper og Xander; men pga. ferietiden var det det.
 
Desuden havde vi begge foreningsmøder her.
Ellers var denne måned nogenlunde stille og rolig.
 
😎
 
Juni
 
Så er vi nået til Skt. Hansaften; men vi bliver nok hjemme for at se Spanien-Frankring fra EM i fodbold, samt spise lidt god mad.
Måneden har ikke været så travl for os som tidligere, så vi har været en del i haven og anlagt nye bede o.l.
 
Alligevel har vi dog været en tur i Stue 11, samt en tur ved Hammermøllen sammen med de gode kammerater fra DKO-tiden. Se billederne i fotoalbum2.
Desuden har Frida været til Tupperware-party sammen med Pernille, Mickey og kusine Ruth og på tur til Gisselfeld sammen med KKD-vennerne og kusine Ruth.
Vi droppede Dragør-markedet i år pga. vejret.  
 
😎
 
Maj
 
Som sædvanligt for os en meget travl måned med masser af oplevelser med familie og kammerater.
Bl.a har Finn besøgt Pernille og familie med morgenmad og været til fodbold med Mickey. Endvidere har Nova og jeg besøgt Ole flere gange, når vi gik tur.
Frida har været på den årlige Dresden-tur sammen med Ruth, Jørgen og Ellen, som var meget vellykket. Desuden har Frida været sammen med Inge i Tivoli, med Henriette og Pernille til 'kagens dag' på KBH's rådhus, samt brugt megen tid på Dragørkoret til prøver og koncerter .
 
Endelig var vi med på den årlige Pinseskovtur om søndagen til Ulstrup skov med en lille afstikker til Haslev kirkegård. Vi var sammen med vore børn, svigerbørn og børnebørn, samt Palles børn og børnebørn, og Ruth, Ellen, Jørgen, Torben, Karen og Svend. Palle var i Tyskland i Pinsen og Maja var syg. Vi havde alle en fornøjelig dag, hvor mange af os i år nåede tørskoet over åen.  ( Se billederne i vort album 2. 
 
🙂
 
April
 
Skærtorsdag og Langfredag var der familiebesøg i Solvænget. Vi havde inviteret Palle og kusinerne Ruth og Joan til frokost den ene dag og Henriette og familie til middag den anden dag. Begge dage forløb meget hyggeligt med megen god mad til os og til Nova.
Desuden var vi med til at fejre Felix's 4-års fødselsdag ved Karlslunde Strand. Vi havde som altid en god dag/aften og Felix var glad for vores fødselsdagsgave, en fin hvid go-cart, som vi gav sammen med forældre og svigerforældre.
( Se billederne i vort album 2.)
 
Endvidere var vi en tur i Dronningmølle, hvor vi som altid nød en god frokost og et godt selskab sammen med Palle og Bo og Suzanne.
 
De øvrige dage har vi slappet af sammen med Nova og Facebook-Scrabblen. 
 
😀  
 
Marts
 
Og så kom 11 marts 2012, kong Frederik d. 9's fødselsdag, Finns fars 98 års fødselsdag, hvis han havde levet, og Frida og Finns 40 års bryllupsdag. Hurra - hurra - hurra og så det lange hurrrrraaahh ! Vi ville bestille en rubin hos fætter Jørgen i Australien; men da han ikke havde en på lager; men kun nede i jorden i hans mine, så besluttede vi at finde en her i Danmark !
Vi fejrede dagen med en god frokost på Cafe Espersen i Dragør sammen med bror Palle og skolekammerat Ole, samt kaffe og cognac, etc. hjemme hos Palle. Vi havde alle en rigtig god dag.    
 
 
I marts har vi også været på besøg hos Ole i Rytterager og hos Palle på Ndr. Strandvej og tilbragt fornøjelige timer.
Deuden fik vi besøg af Tobias og Oscar og senere af Henriette og Casper, som havde været på chokolademesse, medens vi passede børnene.  
 
Desuden kom Ken og Eva fra CSC på besøg en eftermiddag, og så havde vi Nova til 9-års servicecheck, som hun klarede til ug, hun vejede KUN 4 kg for meget !
Endelig havde vi bilen til 6 års servicecheck, syn og skift til sommerudstyr.
 
Så nu må det godt snart blive varmt i april !     
 
😲
 
Februar
 
Fastelavnen i Dragør er noget helt særligt med flere hundrede års traditioner, så i dagens anledning havde vi inviteret Jørgen og Ellen ud for at se på hesteoptog, drikke punch og spise fastelavnsboller. Vi fik også lige et billede af en lækker sportsbil. Hestebillederne må vente til hesteoptoget i morgen, da jeg havde glemt kameraet i dag søndag.
 
Og så var vi en tur i Ørby for at fejre Oscars 3 år og Tobiases 8 år med alle børnene og børnebørnene, samt Anna og Ulrik, som vi jo plejer at køre sammen med derop. Betjeningen var som sædvanlig helt i top med 2 flotte hjemmebagte lagkager, snegle og boller, samt dejlig middag med mad efter eget ønske. Fødselarerne fik mange flotte gaver og de voksne og alle børnene havde en god dag og aften i Ørby. Vi spillede sågar brætversionen af WordFeud og Frida og jeg klarede os rimeligt med en delt parandenplads.
 
Frida blev jo folkepensionist d. 31 januar; men familien fejrede hende først d. 5 februar med lagkage og luksuskringle, samt et væld af blomster og gaver. Nova blev passet og forkælet  hos kusine Ruth, så vi alle fik en god dag. 
 
Måneden februar indledtes med en frokost med DKO-kammeraterne i Stue 11, og en tur gennem Botanisk Have, som er under omlægning pt. Det var som sædvanlig en god oplevelse.  

😘 

Januar

I januar fortsatte familiebegivenhederne med den halvårlige kirkegårdstur til Brøndbyvester og Haslev sammen med Nova og kusinerne Ruth og Joan. Desuden var der tid til en kop kaffe ude i pinseskovtursskoven. En god og hyggelig dag. 
 
Endvidere var vi og Joan på familiebesøg i Ølsted for at besøge fætter Ralfs samt hans søn Lars og familie.
En rigtig god dag.
 
Senere fejrede vi Fridas bror Peters 70-års fødselsdag ved en reception i hans hjem. Der var godt nok mange mennesker tilstede, både familie, venner og kolleger. Vi fik snakket en del den dag !