Nyhedsarkiv 2014

 December

 Ja og så var vi jo kommet ind i julemåneden med diverse arrangementer d. 1, 2, 4, 6, 7, 8, 13, 17, 18, 20, 21, 24, 25, 28 og 31.

Måneden startede med, at Finn var hos tandlægen. Dagen efter var der den årlige julefrokost i SAS Data pensionistklubben og 2 dage efter den hyggelige julefrokost i Stue 11 med DKO-kammeraterne. Frida vandt den første mandelgave, en Linie akvavit.

Så om lørdagen skulle vi passe Tobias og Oscar medens forældrene var til julefrokost på Kongelundsvej hos Anna og Ulrik. Vi benyttede lejligheden til at besøge Julemarkedet i Dragør og beså bl.a. Tidsrejsens Sofies og Dixies huse i byen og på havnen.

Om søndagen gav Frida og Dragørkoret julekoncert i Dragør kirke, og om mandagen var hun til julehygge med kormedlemmerne. Desuden var hun på Strøget og synge julesange sammen med 119 andre lørdag d. 13.

D. 17 var jeg ovre at besøge Ole, og Frida havde Vivi på besøg her. Dagen efter var vi på besøg hos Palle om eftermiddagen. Så holdt vi julefrokost for Henriette, Casper, Tobias og Oscar d. 20 og Frida var en tur i Tivoli sammen med Inge og se Nøddeknækkeren dagen efter.

Juleaften var vi inviteret til Ørby sammen med svigerfamilien, som vi kørte med og ankom kl. 1400. Efter et hyggeligt gløg og småkagebord, var vi i Vejby kirke og synge julesalmer og høre Juleevangeliet. Efter hjemkomsten fra kirken var der dømt familieaften med and, flæskesteg og risalamande, dans omkring juletræet med afsyngelsen af 8 julesange, stor gaveuddeling til alle samt almindelig julehygge. Vi var hjemme igen hos Nova kl. 0030.

1.Juledag var vi traditionen tro til hyggelig julefrokost i Taastrup hos Jørgen og Ellen sammen med Palle og Elena, Karen og Svend, Torben, Kelly, Kellys amerikanske far Louis og deres datter Rose. Efter en god eftermiddag var vi hjemme igen ved 18-tiden.

 (Se de kommenterede billeder i Fotoalbum 2). 

Efter alle julearrangementerne havde vi heldigvis et par afslapningsdage, hvor vi kunne være mere sammen med Nova; men d. 28 rykkede byen alligevel i Frida. Hun måtte simpelthen til Magasin og Tivoli, idet der var udsalg disse steder og andre steder i byen.

Endelig skulle Nytårsaften jo fejres som de øvrige år, nemlig med hjemlig hygge, god mad, østers, krondyr og islagkage og senere kransekage med diverse vine til. Vi var hjemme hos Nova, idet nytårsfyrværkeriet de senere år er blevet meget voldsomt heromkring, og Nova bryder sig overhovedet ikke om de mange store knald, som lyder som om 3. verdenskrig er brudt ud her på Amager. Aftenen gik skiftesvis mellem at kigge på fyrværkeriet og se de mange gode udsendelser i TVet ind til kl. ca. 0300.    

Desuden har jeg brugt en del tid 'down memory lane' med klasselister og kontakter ang. DKO tiden 1956-61, samt BSS tiden 1961-64. Hyggeligt, nogle personer har jeg ikke snakket med siden 1964 eller 1989 !    😙

 

😎

 

November

 Vi fortsætter åbenbart den travle oktober med arrangementer d. 3, 5, 6, 8, 15, 16, 19, 22 , 23, 26, 27 og 28.

 Vi startede måneden med dyrlægebesøg, Frida var til kor, jeg var hos Ole, og Frida var i Bogforum. Så var Palle, Henriette, Casper, Tobias og Oscar her og spise Mortensand og Frida var til korprøver 2 weekends i træk samt jubilæumskoncert på Dragør Skole søndag d. 23. I den anledning ville Peer og Marie overvære koncerten, så jeg havde inviteret dem og Ole på kaffe og kage før koncerten. Så har Frida igen været til KKD-møde og Donna-modeopvisning. Endelig sluttede vi måneden af med en hyggelig eftermiddagsvisit hos Bo og Suzanne i Søllerød.

 

🙂

 

Oktober

Her har vi lavet noget d. 2, 4, 5, 7, 9, 10, 12, 14, 15, 16, 18, 21 og 23.

Puha, man bliver helt forpustet ved at tænke på alle de aktiviteter, og så i vores alder !   🤪 

Vi har været i Stue 11, til kor, hos vores flinke (og dyre) tandlæge, i KKD-klub, hos Ole med Nova første gang siden hendes ulykke, hos Ruth en eftermiddag, og haft besøg af Ole her og Henriette og Oscar en eftermiddag. Jeg har været på Riget med Ole. Vi har været på den årlige hyggelige svampetur til Asserbo. Endelig har Frida været til smykke show hos Barbara Marie her i Dragør.

 

😎

  

September

Denne Måned bliver også travl med arrangementer i lige så mange dage.

Frida startede måneden med sit halvårlige tandlægebesøg. Han borede slet ikke! Dagen efter fik vi besøg af Ole, og igen efter en dag tilbragte vi nogle hyggelige timer sammen med Palle i hans hus.

D. 5 september var det så tid til at fejre Henriettes fødselsdag i Ørby, hvortil vi kom sammen med Anna og Ulrik i deres bil. Her blev vi trakteret på bedste vis med lagkage og boller, fik leget nogle lege med hele familien, samt fik dejligt grillstegt aftensmad. En dejlig dag udenø's.  (Se de kommenterede billeder i Fotoalbum 2).

Så havde vi besøg af Bo, Suzanne og Palle en hyggelig eftermiddag.

D. 16 fik vi efterset og justeret vores gasfyr.

Dagen efter fik jeg taget blodprøve til fredag d. 19s kontrolbesøg på Riget for min prostatakræft, hvor lægen spurgte mig, om jeg ville have den positive nyhed eller den positive nyhed. Mystisk, men glædeligt. Min lever kan åbenbart tåle hormonkuren og mit prostatatal er nu faldet til 0,1, og lægen ville først se mig igen om ½ år. Det skulle selvfølgelig fejres, så Frida og Ole Hornbek var inviteret til Stue 11 kl. 12 til en let frokost, og en tur i Botanisk have, hvor Ole gav is til selskabet.

Forinden var Frida til KKD-møde på Fr.berg onsdag samt til Korstemmens Dag i Sydhavnen lørdag. Finn blev hjemme, gik tur med hunden og så F1-kvalifikation og Hobro-fodbold.

Fredag d. 26 gik turen til Rytterager, hvor vi hentede Ole, før vi satte kursen mod Hammermøllen i Hellebæk. Vi kom i god tid; men opdagede at huset var fuldbooked, hvorfor vi slog os ned udenfor i det gode og milde vejr. Her nød vi en let frokost sammen med DKO-kammeraterne. Desuden fik vi lejlighed til at hilse på Jan Utzon og ønske ham tillykke med 70-årsdagen dagen efter. Så gav han nok en stor en, nemlig en hel flaske snaps som supplement til frokosten. Efter den hyggelige frokost drog flere af os op til skolen, som jo nu er blevet dagfriskole. Den var fyldt med børn, forældre og lærere. Det var også meget hyggeligt. I let regnvejr drog vi derpå til Odinshøj; men da regnen tog til, skiltes vi og drog hjemad mod Dragør, hvortil vi ankom ca. 1830 efter en dejlig dag på landet. (Se de kommenterede billeder i Fotoalbum 2). 

Til slut på måneden var der bestyrelsesmøde i vor grundejerforening, hvor Finn som kasserer deltog. Her blev bl.a. besluttet vigtige ting for vore veje, nemlig en meget dyr nyasfaltering, så det var spændende.

 

😀

 

August

Denne Måned har også været travl med arrangementer d. 1, 5, 7, 8, 12, 13, 15, 20, 21, 22, 23, 25 og 28. 

Vi har været til dyrlæge med Nova, som kunne bekræfte os i, at hun har det meget bedre med sit venstre bagknæ, så hun nu kan gå lidt længere ture.

Så var vi i Stue 11 til endnu en god frokosteftermiddag, samtidig med at husmalingen fortsatte ind til d. 7, hvor resultatet var meget flot.

Øjenlæge har Finn været til pga. skygger for venstre øje. Intet farligt som går væk af sig selv iflg. lægen. Og Frida har været til gynækolog pga. nogle kvindeproblemer. Heldigvis heller ikke noget farligt. Desuden har hun været til brystskanning på Hvidovre Hospital. Der var heller intet farligt her. 

Så har vi besøgt Palle en eftermiddag til kaffe, kage og drinks. Hyggeligt.

Jeg har besøgt Ole og Frida besøgte samtidig Lise. Desuden fik vi besøg af Henriette med familie. Dennegang blev de til aftensmad. Dagen efter besøgte vi kusine Ruth, som desværre stadig er meget præget af sin kræftsygdom. Og Frida havde besøg af sin veninde Inge nogle dage efter.

Så d. 25 kl. 1145 mødte Frida og jeg på Hvidovre Hospital Dagkirurgisk Afdeling, hvor jeg skulle opereres for en velvoksen brok i højre side. Ved 13-tiden hentede Palle hende i sin Jaguar, og sammen kørte de ud og besøgte Nana, som jo bor i nærheden af hospitalet. I mellemtiden blev jeg klargjort til operationen, og kl. 1515 var jeg opereret med en åben brokoperation og vågnede op helt klar med det samme. Alligevel blev jeg kørt på opvågningsstue, hvor Frida hentede mig ved 16-tiden. Kl. 1615 kørte vi så atter hjem til Dragør. I de næste 3 uger har jeg så passet på, taget min smertemedicin etc., så nu tror jeg, at det er lykkedes dennegang at få stoppet brokken for altid. 

 

🙂

 

Juli

Her har vi  haft aftaler for d. 1, 2, 4, 7, 8, 10, 11, 14, 15, 17, 24, 26, 29 og 30. 

Jeg startede måneden med en tur til Hvidovre Hospital til forundersøgelse af min opbrudte brok, som jeg oprindelig blev opereret for på Riget i december 2013. Her besluttedes at åbenoperere mig d. 25 august 2014. Jeg håber det holder bedre næste gang !

Så var Frida til læge med et overanstrengt knæ dagen efter pga. for tungt havearbejde. Knæet skal skannes d. 15 juli. Vi håber det bedste, idet det dagligt giver Frida store gener og smerter.

D. 4 juli var vi inviteret til Birkerød til grill-middag hos Svend og Karen. Efter mange telefonaftaler frem og tilbage, mødte Frida og jeg op i Duevænget hos familien Wolthers for at hente fætter Jørgen og Robyn og låne familiens VW Passat stationcar for på vejen at hente kusine Ruth og hendes kørestol med til Birkerød.  (Se de kommenterede billeder i Fotoalbum 2). Vel ankommet efter sightseeing gennem København gjorde vi ophold på Jørgens og min gamle kostskole, Birkerød Statsskole. Det var sandelig en nostalgisk oplevelse, som den jeg havde nøjagtigt en uge tidligere også i Birkerød. Hos Svend og Karen var der hygge, livlig snak og kølige drikke fra starten, og lækker grill-middag med det hele derpå. Vi tilbragte en god eftermiddag hos de gæstfrie værter og var først hjemme igen hos en glad Nova ved 1930-tiden.

D. 7 var Frida til ørelæge og jeg til øjenlæge, idet vi har problemer både med hørelsen og synet; men heldigvis fandt lægerne intet alvorligt med nogen af os. Tiden vil læge alle problemer.    🙂

D. 8 var jeg på værksted med bilen, vores Suzuki Ignis, idet jeg havde en kollision i vor indkørsel med vor sejlbåd, da jeg forsøgte at bakke ind pga. vejarbejde og parkerede lastbiler på vor vej. Venstre baglygte blev knust, så den blev så udskiftet her nogle dage efter uheldet.

D. 10 var der så afgang til Dragør Nordstrand for at hente Palle og Elena og derfra fortsætte til Bo og Suzanne i Dronningmølle, hvor vi havde en frokostaftale. Vel ankommet lidt tidligt tog vi et par billeder, før vi gav os til kende for værtsparret. Der var som i Birkerød dækket op udenfor under en baldakin, og vi indtog her en lækker frokost med det hele. Dog holdt undertegnede chauffør mig lidt tilbage med drikkelsen. Så var der så meget mere plads til de lækre stykker smørrebrød og til kaffen. Efter en hyggelig eftermiddag, hvor vejret var meget forfriskende med et par byger undervejs opfanget af baldakinen, tog vi afsked ved 1730-tiden, og var hjemme en time senere hos en Nova, som vistnok mente, at vi var meget hjemmefra for tiden.

D. 11 skulle vi så fejre Caspers 40-årsdag på restaurant Den gule Cottage i Klampenborg. Vi ville have taget kystbanetoget derud, men da det virkede noget kompliceret pga. sporarbejde, besluttede vi også den dag at tage bilen, idet Finn efterhånden var i træning til at begrænse indtagelsen af alkohol. Vi ankom som de sidste præcis kl. 18, som vi var inviteret til. Vi var forældrene og svigerforældrene, samt Casper, Henriette, Tobias og Oscar. Efter en afkølende velkomstdrink, gik vi til bords atter udendørs med udsigt over Bellevue og Øresund. Det blæste dog en hel del, så damerne og børnene måtte have varme tæpper omkring sig. Efter en lækker 3 retters menu, hvor snakken gik livligt og gaverne blev pakket op til glæde for Casper, nød vi et par kopper kaffe og skiltes ved 20-tiden og var hjemme ved 21-tiden hos en undrende Nova. jeg tror, der stod 'rendemasker' i øjnene hos hende.   😉

Så blev det så weekend med 'Touren' og VM-fodbold i TV, så ingen aftaler disse 2 dage. Alle var glade, måske mest Nova.

D. 14 og 15 havde Frida så besøg af bestyrelsen fra KKD-klubben, samt var til røntgen og ultralyd for hendes beskadigede venstre knæ, som vi ikke helt ved hvordan opstod; men et faktum var, at menisken var beskadiget, så nu skal hun tage den med ro i nogen tid ligesom Nova.   😥

Så oprandt dagen for Finns 70-års fødselsdag, som vi havde forberedt nogen tid, nemlig d. 17 juli. Det skulle blot være en stille og rolig dag sammen med den nærmeste familie, nemlig Finn, Frida og Nova, samt Henriette, Casper, Tobias og Oscar. Vejret var fantastisk, så vi havde planlagt at sidde i gården ved volieret (Se de kommenterede billeder i Fotoalbum 2). Det blev en dejlig eftermiddag med masser af gaver, boller, kager og drikkelse, samt en lille tur til vor lokale legeplads bag SuperBest. Gæsterne blev ikke til middagen, idet de skulle køre på ferie dagen efter.

D. 24 var vi til en hyggelig frokost i Rytterager hos Ole. (Se de kommenterede billeder i Fotoalbum 2).

D. 26 var Frida afsted til Søborg for at fejre kusine Ellens barnebarn, Rose, som fyldte 1 år og desuden fejrede navnegivningsdag. Frida havde en hyggelig dag med Roses venner og familie.

d. 29 ankom vores husmalere, et lokalt malerfirma, kl. 0630 for at sætte stillads op, så maleren Kristof kunne komme i gang med at male hele vort hus. Dette arbejde varede effektivt 6½ dag os kostede os ca. kr. 60.000; men så var resultatet også fantastisk flot.

d. 30 var det så Finns halvårlige tandlægebesøg. Han borede heldigvis ikke! 

  

🤪

Juni

Så er sommeren startet med bragende flot solskinsvejr.

Der har foreløbig været flere aktiviteter med Fridas Tivolitur med en god veninde, Inge som den første. Så havde vi besøg af Palle og Elena til eftermiddagshygge. Desuden var det jo Pinse med den traditionelle årlige Pinseskovtur med Fridas kusiner, børn og børnebørn i bragende godt vejr med megen god familiehygge. (Se billederne i Fotoalbum 2).

Pinsemandag var vi på Dragør marked for at se på dyrene og udvalget af varer. Vi nøjedes med at købe de sædvanlige spegepølser og en god kødpølse. 

En Stue 11 frokosttur for Finn, samt en KKD-tur for Frida til Museet for Søfart, samt et efterfølgende godt samvær med Henriette var næste store aktivitet i ugen efter Pinse.  

Lørdag d. 14 glemte Nova, at hun nu er 11 ½ år, så da hun som sædvanlig racede ud for at gø af posten, gik det helt galt for hende. Hun faldt og forvred knæet i venstre bagben, hvorved korsbåndet blev beskadiget. Vi måtte så på dyrehospitalet i Valby om søndagen og til egen dyrlæge om tirsdagen til en større undersøgelse. Med ro på og ingen lufteture foreløbig, skulle knæet iflg. sagkundskaben blive OK igen. Vi håber det bedste.   😮

Fredag d. 20 var Finn så atter på Riget til kontrol af Prostatakræften, og informationen var nu, at den er næsten helbredt af den igangværende hormonkur. Mit PSA-tal er nu nede på 0,2. Jeg har det også helt godt nu, og kan passe de forskellige gøremål omkring huset, fuglene og haven. Jeg blev så glad for denne information, at jeg fejrede den i Stue 11 ved Sølvtorvet med smørrebrød og Leffe-øl. Jeg skulle nemlig alligevel derind for at hente en glemt kasket.

Så er mit kørekort efter 50 år ved at udløbe, så d. 23 var jeg hos lægen og hos borgerservice i Dragør for at forny det for yderligere 5 år.

D. 26 fik jeg besøg af Ole Hornbek, nys hjemkommet fra en Oslo-tur med Hellebæk-kammeraterne. Vi havde en fornøjelig eftermiddag med meget godt øl og hyggelig snak i det gode vejr ude i gården.

D. 27 var jeg til 50-års studenterjubilæum på Birkerød Statsskole / Gymnasium initieret af en ihærdig Fridtjof og genså her og på Kristinehøj hos Tine Wibolt 10 klasse- kammerater, jeg ikke havde set i 25-50 år. Det var rigtigt spændende, og et nostalgisk trip 'down memory lane' (Se de kommenterede billeder i Fotoalbum 2). Jeg startede hjemmefra kl. 0715 og var tilbage kl. 1830 efter en god, lang dag blandt gode, gamle skolekammerater.

Dagen efter besøgte Frida sin skoleveninde, Inge, inde i byen og Palle kom lige forbi for at hilse på den skadede Nova og mig. Vi sad også her ude i gården ved kanarierne i det gode vejr og nød en enkelt øl.

Jo, der er skam nok at passe samt se til for os, og juli bliver ikke mindre travl !

 

🤪

Maj

Er startet med besøg af Bo og Suz her d. 01. Vi havde nogle hyggelige timer sammen i vor have og udestue. Nova nød rigtigt al den opmærksomhed fra gæsterne.

D. 02 var jeg så på Riget til stråling af mit brystparti før min hormonbehandling. Det gik rigtigt godt, og hormonpillerne har  jeg nu indtaget en måned heldigvis uden nogen væsentlige bivirkninger og skal fortsætte med pillerne endnu 2 måneder. D 20 juni skal jeg så til kontrol på Riget med en blodprøve for at få checket, om der er ved at være styr på PSA-tallet og dermed prostatakræften.

Ellers har vi begge været aktive i vore foreninger i maj. Jeg har fået inddrevet de sidste kontingent-betalinger og Frida har været til møde i Mariendals kirken på Frederiksberg d. 12, hvortil jeg kørte hende og 2 andre damer. Idet det var i nærheden af kusine Joan i Valby, var jeg på hyggeligt aftenkaffe-besøg der, før jeg igen skulle hente KKD-damerne.

Desuden drog Frida til Dresden på en jazztur d. 15. Hun stod på bussen i Høje-Taastrup, hvortil jeg kørte hende kl. 0530 om morgenen ! Hun efterlod mig og Nova alene hjemme i 5 dage. Det var vældig hårdt for os begge; men vi overlevede dog i fin stil. Frida havde en god tur med god jazzmusik.

D. 25 fik vi så besøg af fætter Jørgen fra Australien. Han kom med flyveren fra Dubai. Han blev hos os 2 nætter, hvorefter vi fulgte ham til Ålborg-flyveren i terminal 1 i Kastrup. Vi tilbragte den første aften hos bror Palle, som serverede en lækker middag udendørs for os med det hele. Det var en god aften med megen snak om dette og hint. Den anden aften tilbragte Jørgen sammen med gode venner i Duevænget i nærheden af os.

Nu glæder vi os til, at Jørgen vender tilbage til Dragør fra Jylland og Irland i juli måned. Dennegang sammen med sin kæreste Robyn.   🤩

Maj måned har også stået i havens tegn, idet Frida har plantet en masse blomster, jeg har slået en masse græs samt ryddet vor rønnebærtræ for en vildtvoksende efeu. Alt haveaffald blev samlet af os begge på traileren og kørt ud til den lokale affaldsplads (Genbrugsen).

 

😎

April

Her var der atter Frida KKD-aften og et hyggeligt Stue 11 møde, hvor Frida dog var til tøsekomsammen i Smørum.

Desuden var Frida på jazztur til Polen i 3 dage, hvor hun havde en interessant tur, samtidig med at Nova og Finn var alene hjemme. Hårdt 😲

Hunden Nova var til 11 års serviceeftersyn hos vores dyrlæge. Og her blev en kur mod hendes gigt i højre skulder startet. Vi håber det hjælper på hendes humpen. Dog har det foreløbig blot forværret hendes gigttilstand; men vi har aftalt med dyrlægen at prøve behandlingen med indsprøjtninger og piller en måneds tid, samt kun at gå korte ture med Nova.

Jeg var jo på Riget onsdag d. 16 april med en ny blodprøve, som desværre viste en forhøjelse af mit PSA-tal. Det var dennegang overlæge Varnes, som fortalte mig, at jeg nu skulle i gang med en 2-3 mdrs hormonpillekur, som skal påbegyndes efter 1 gang stråling d. 02maj på Riget. Jeg håber så, at dette har en positiv effekt på mit PSA-tal, så jeg kan erklæres helbredt, når jeg næste gang skal til kontrol d. 20 juni. 

Og så er det nu Påske med familiekomsammen. Vi havde besøg af Henriette, Casper, Tobias og Oscar Langfredag, og vi havde alle inklusiv Nova en rigtig dejlig dag. Frida havde lavet en overdådig 3 retters Påskefrokost til os med sildemad, lammekølle og citronfromage. Nam nam. Og så gjorde det jo ikke noget at Brøndby samtidig vandt i Superligaen over SøE 3-1 samme eftermiddag.

Søndag var vi inviteret til middag hos Palle og alle hans piger, og vi havde en rigtig god eftermiddag med god mad og drikkelse, samt hyggeligt selskab med Palles piger.

2.Påskedag inviterede vi kusine Joan på en kombineret kirkegårdstur til Brøndby og Haslev, samt en skovtur med kaffe og kage til vores Pinseskov ved Haslev. Vejret var fint og vi hyggede os hele vejen. (Se billederne)

Senere på ugen, nemlig. d. 23 og 30 var vi så igen hos dyrlægen for at få indsprøjtet gigtmedicin, hvilket nu ser ud til at hjælpe Nova. Efter besøget hos dyrlægen gik vi en lille tur i Kongelunden, i en ny hundeskov kaldet Rosenlunden. Hun får desuden også piller hver dag, så vi håber det hjælper efterhånden.

Nova og jeg var en tur ovre og besøge Ole, og havde en hyggelig eftermiddag med mad til os begge og drikkelse.

Jeg måtte desværre også en tur til lægen, idet min brok, som blev repareret så fint på Riget, jo desværre er sprunget op igen pga. meget tungt hegns- og have-arbejde her ved forårstide. Så nu venter jeg bare på indkaldelse til forundersøgelse på Hvidovre Hospital.

 

🤪 

Marts

Fastelavnen 2014 blev fejret i Dragør lørdag, søndag og mandag i begyndelsen af marts, dog uden deltagelse af Jørgen og kusine Ellen, idet Jørgen havde problemer med et nyopereret knæ. Der var de sædvanlige flotte hesteparader. (Se billederne)

Mandag d. 10 marts var jeg så atter på Riget medbringende blodprøve. Denne gang var PSA-tallet steget lidt, så lægen var atter utilfreds med min tilstand; men han ville endnu ikke starte ekstra behandling, så jeg fik atter en ny tid med ny blodprøve d. 16 april. Han spugte mig faktisk, om jeg var tålmodig ???   😉 

D. 11 marts 2014 havde Frida og jeg så 42-års bryllupsdag, og jeg kom til at købe for mange roser, nemlig 50; men de blev alle modtaget med kyshånd og arrangeret i 3 store fine buketter. Vi spiste lidt god mad med vin for at fejre dagen.

I weekenden 14-16 marts stod den på grundejerforeningsarbejde, idet jeg skulle printe, samle og kuvertere ca. 700 siders generalforsamlingsmateriale. Hårdt job, men en nyindkøbt HP-printer, HP Deskjet 3524, klarede jobbet fortrinligt uden at jamme, således at kuverterne kunne distribueres som lovet d. 20 marts.

D 26 marts skal Frida til tandlæge og bilen skal til 8 års service, have sommerhjul på og bilsyn, så den skal klargøres til dette i næste uge.

 

🙂

Februar

Frida fik en forkølelsesvirus i slutningen af januar, så hendes fødselsdags-fejring blev udsat til uge 7 i vinterferien. Hun fik dog rigtigt mange hilsner på selve fødselsdagen. Denne virus forårsagede også at hendes kordeltagelse d. 3 kom til at være minimal. Solosangen blev overtaget af andre, idet Fridas stemme ikke var helt på toppen.

Torsdag d. 6 var der træf blandt DKO-kammeraterne i Stue 11 og søndag d. 9 var vi en tur til Ørby for at fejre fødselsdage for Henriettes 2 børn, Oscar og Tobias, samt Frida, som nu var rask. Desværre var Tobias nu syg, så vi måtte nyde Lagkagen og bollerne uden ham. Vi havde dog alligevel en god dag i Ørby.

Mandag d. 17 var jeg atter inde på Riget medbringende blodprøve. Min situation var stadig stabil; men alligevel fik jeg en ny tid i marts, idet min læge ikke var helt tilfreds med blodprøven.  Spændende !  😲 

Resten af måneden var der afslapning og et enkelt bestyrelsesmøde for både Frida i KKD og mig i grundejerforeningen.  

 

 

🙂

Januar 

Måneden er gået med at passe på Finn og komplikationerne efter operationen 09 december 2013. Jeg kan stadig kun gå korte afstande uden at få ondt i underlivet, så Frida har også denne måned taget alle hundelufterturene, idet jeg stort set har holdt mig indenfor parcellen og taget mig af alle vore fugle, kanarier og vildtfugle. Desuden har jeg nødtørftigt repareret vore hegn til naboerne, som var væltet pga. stormen i december.

29 januar skal vi så ind på Riget og høre, om jeg er helbredt, eller der skal yderligere tiltag til for at bekæmpe kræften.

Der har dog også været tid og helbred til Finns engagement som kasserer i grundejerforeningen, hvor jeg har været til et par møder, samt et par tandlægebesøg hos min Dragør tandlæge, som hver gang vil lave kroner på mine tænder. UHA !

Frida har som andre år passet sit sangkor, idet de jo hele tiden afholder koncerter rundt omkring, samt sin KKD-klub, hvor hun jo er bestyrelsesmedlem. For tiden planlægger hun en tur for medlemmerne til Museet for Søfart i Helsingør hos Henriette. Så er hun jo også beskæftiget med andet end min sygdom ! Frida fylder jo år d. 31 januar; men vi fejrer først dagen sammen med Henriette og hendes familie i februar.

 😀