Nyhedsarkiv 2011

December

I december var vi til hyggelige julefrokoster i Stue 11,  i SAS/CSC og i Tåstrup sammen med Fridas kusiner. Desuden afholdt vi selv julefrokost for Fridas brødre. Juleaften var vi sammen med vore piger og deres familier i Ørby hos Henriette, eksperten i WordFeud fra TV2. 
Det var rigtigt hyggelige begivenheder sammen med familien, kammerater og gamle kolleger.

November

I november blev Frida opereret på Hvidovre hospital, som var en hård omgang for hende. Det gik dog heldigvis godt.
Samtidig gik vi begge i en lang periode og sloges med symptomer på kold lungebetændelse. Meget ubehageligt !
Vi var dog heldigvis raske, da vi d. 6 november drog til Karlslunde Strand for at fejre Mickeys 5-års fødselsdag. Vi havde en dejlig dag sammen med familien i deres smukke, nyrenoverede hus.
D. 8 november var det så Asserbo og den årlige svampetur hos Peer og Marie i deres dejlige omgivelser, der kaldte. Frida, Ole og jeg var deroppe på ca. 1 time i god tid til spadsereturen i plantagen sammen med Peer og Marie samt Flemming og Birgitte. Vi tilbragte en skøn dag i Asserbo med masser af mad og drikke samt aftenhygge hos de gæstfrie værter. 

Oktober

I oktober har vi allerede været i Stue11, haft besøg af kusine Ruth, besøgt Palle, været ude at spise med vore naboer og haft besøg af Henriette og familie. 
Endvidere har Frida været i Sverige samt til Svend E. opvisning i Ballerup, og passet Mickey og Felix ved Karlslunde Strand, samt skal på bytur med Henriette i morgen, etc.
Jeg skal sandelig love for, at vi har ligget vandret de første 13 dage af måneden !  

September

22 september var vi en tur i Dronningmølle for at besøge Bo og Suzanne i sommerhuset. Vi havde en god dag med en god frokost og hyggeligt samvær.  

Fredag d. 9 september havde vi besøg af Tobias og Oscar her hos os fra om eftermiddagen til sent om aftenen. Desværre var Oscar lidt syg, så mor og far hentede begge børn ved 23-tiden efter en god middag i byen for at fejre bryllupsdag.

04 september fejrede familien så Henriette i Ørby med dejlig chokolade og kager til, samt lidt aftensmad. Heldigvis var vejret nogenlunde med os. 

August
Så var vi i Hellebæk og ved Hammermøllen sammen med gode skolekammerater fra DKO onsdag d. 31 august og havde som sædvanligt en god dag i det nordsjællandske.
 
Frida var på en begivenhedsrig Jazztur til Hamborg og Berleburg i weekenden 26-29 august, medens Pernille, Brian og børn var sammen med faderen i cirkus Arena, samt på restaurant i Dragør. 

Juli

Søndag d. 31 juli fejrede familien Xanders 7 års fødselsdag ved Karlslunde Strand med kage og mad, og flere af os blev grundigt våde den dag, både fra badning og fra en kraftig regnskylle. 

Søndag d. 17 juli, hvor vejret ikke just viste sig fra sin gode side, fejrede vi Finns 67-års fødselsdag med lagkager, fødselsdagskringle og teboller, varm kakao og kaffe, etc. Pigerne ankom med deres familier ved 15-tiden, så vi var ialt 11 personer. Vi havde dækket op i spisestuen pga. vejret, hvor vi lige kunne klemme os ind. Det gik godt under tebollerne og fødselsdagskringlen; men så var de 5 børnebørns tålmodighed også brugt op, så vi flyttede ned i køkkenet og udestuen, hvor lagkagen blev indtaget. Efter den megen kage skulle vi have lidt motion, så hele selskabet minus moderen, som blev hjemme for at rydde lidt op, drog over til legepladsen bag SuperBest. Det var en god oplevelse for alle, især fordi der var en pause i regnvejret.
Vel hjemme igen så de små børnebørn en film. De lidt større børn spillede fodbold ude i haven, idet regnen atter holdt sig væk.
Ved aftentid fik vi en bid brød med børnebørnene ude i køkkenet og de voksne inde i udestuen. Vi serverede Stjerneskud og smørrebrød fra slagteren, som tilsyneladende bekom alle vel, og alle gæsterne drog hjemad ved 20-tiden med fulde maver efter dagens arrangement. Frida og jeg ryddede lidt op, hvorefter vi drog afsted for at hente Nova.

Nova var hele dagen sat i pleje ude hos kusine Ruth, som var glad for igen at have hundeselskab og som rigtigt forkælede den. Alligevel var Nova glad for at se os kl. 21 og henrykt over at komme tilbage til sit domæne, selvom hun dog kunne fornemme at være gået glip af en masse den dag. 

Det var også en rigtig god dag for mig igen at kunne samle hele vor lille familie. Og jeg synes, at det gik rigtigt godt. Det var en god fødselsdag. Tak til jer allesammen !

😎
 
 

Søndag d. 10 juli tog vi hul på fødselsdagene i denne måned med at fejre Casper i Ørby. Vi kørte med Anna og Ulrik frem og tilbage og havde en rigtig god dag med spændende traktementer og sjove plænespil, bl.a kroket.

🤩

Juni

Torsdag d. 30 juni var vi i Stue 11 med skolekammeraterne fra DKO. Vi fik en fantastisk frokost og rigeligt med Leffe og Nordguld og havde således en rigtig hyggelig eftermiddag. 
Vi sluttede dagen med en stor is i Botanisk have. 

🙂

Hurra ! Så er pindsvinene atter dukket op i haven. I dag til aften 24 juni, hvor skolekammerat Ole var på besøg om eftermiddagen for at smage mine Skovlyst-øl, kom 3 pindsvin på besøg for at hygge sig i haven, spise lidt god kattemad og drikke lidt frisk vand.

22 juni havde vi uden-ø-ske gæster, nemlig fætrene Kjeld fra Fyn og Jørgen fra Australien, til en lille hyggelig frokost i gården ved volieret. Jørgen havde ikke forandret sig meget selvom han hjemme har været ude for orkaner, skovbrande og oversvømmelser i år. Efter frokosten var vi ovre og hilse på rekonvalesenten Palle, som var kommet sig fint ovenpå sin knæoperation. Fra Palle drog gæsterne videre til fætter Jens i Ringsted.

😘 og 😀
Lørdag d. 18 juni oprandt så den store dag, hvor Kristine og Claus blev gift i Skt. Pauls kirke i København, hvor vi efter vielsen drak champagne på kirkepladsen, inden vi med Bo og Suzanne kørte op til Restaurant Mikkelgård i Mikkelborg, hvor vi var så heldige at kunne deltage indtil kl. 2230.
Nova ventede jo derhjemme, så vi måtte forlade selskabet inden brudevalsen og nattefesten; men efter at vi begge havde haft en dejlig dag sammen med familierne og alle brudeparrets venner. Der var en del løjtnanter af reserven tilstede, som jeg i rygepauserne fik snakket en del soldatertid med. Meget hyggeligt. Man følte sig helt ung igen !
En stor tak til Kristine og Claus, samt Bo og Suzanne for et fortræffeligt arrangement.

😎

I Pinsen var vi på den traditionelle skovtur med Fridas bror Palle og kusinerne, samt deres og vores børn og børnebørn. Vi havde en rigtig dejlig dag og tidlig aften ude i skoven ved Haslev og var først hjemme ved 21-tiden hos en tålmodigt ventende Nova.
Samme dag nåede vi også den traditionelle kirkegårdstur, både i Brøndbyvester og i Haslev og fik sat nogen smukke roser på gravstederne.

3 juni drog vi til Hammermøllen, Hellebæk for at fejre 50 års afgangsjubilæum fra DKO, og som sædvanlig havde vi en dejlig dag i det nordsjællandske sammen med kammeraterne og deres koner.

Maj

Frida drog atter i år til Dresden i St.Bededagsferien og havde en dejlig varm tur. Nova, Kanarierne og Finn overlevede ved egen hjælp de 5 dage!

April

Bilen, en Suzuki Ignis, blev 5 år i april. Felix fyldte 3 år 16 april, som blev fejret i Karlslunde Strand. Påsken blev tilbragt med Pernille og familie, senere Henriette og familie og endelig hos kusine Karen i Birkerød.

 
😀

Januar-Marts

År 2011 startede med en tur til Bondegården i Sundby sammen med Pernille, Mickey og Felix. En god dag som endte hjemme hos os med en bid brød.

Dernæst startede årets fødselsdage med Fridas 31 januar, som blev fejret 2 dage tidligere sammen med Henriette, Casper, Tobias og Oscar. Hyggeligt, hyggeligt.
Ørby inviterede til dobbeltfødselsdag 12 februar for Oscar, 2 år og Tobias, 7 år. De fik begge dejlige gaver, og vi fik dejlig chokolade, kager, boller og lagkage. Jeg fik ovenikøbet lov til at vinde et meget spændende junior-matador-spil; men må med skam sige, at jeg tabte stort i bordfodbold til Tobias.

😉