Nyhedsarkiv 2016

 

Marts-December 2016

Informationerne er under revidering af administratoren.

Der har simpelthen været så megen aktivitet og desværre også sygdom her på Solvænget 6, at tiden er løbet fra administratoren.

Jeg må prøve at gøre det bedre i 2017. 

😉😲😮😎🤪🤨🤭

Januar 2016

2 januar havde vi besøg af Henriette og Casper og børnebørnene. Det var som sædvanlig meget hyggeligt.

6 januar kaldte Hvidovre Hospital, idet Finn skulle have koloskopi af tyktarmen, hvor lægen fandt 4 godartede polypper, som blev fjernet med det samme.

13 januar var Frida i Brønshøj til et KKD-møde, selvom selve klubben blev nedlagt i 2015. De holder fast de gamle piger !

19 januar var Finn så igen på hospitalet. Dennegang på Amager Hospital for at få taget en blodprøve til Riget ang. mit PSA-tal, som nu igen er steget fra 0,2 for et år siden til nu 1,6. Idet smertegrænsen er 4,0 er der alligevel lang tid, før der er grund til alarm, og jeg har det jo også meget godt for tiden. Næste konsultation på Riget er i juni med blodprøver i marts, maj og juni.

25 januar døde vor gode, gamle skolekammerat fra DKO, Leif Nielsen, af en infektion med bisættelse 2 februar. Samme dag fik vi installeret en ny vaskemaskine af mærket Grundig, som nu har kørt nogle gange uden problemer. Vor gamle 10-årige vaskemaskine kalkede efterhånden helt til, så den skulle restartes mindst 3 gange under hver vask. 

26 januar fejrede Palle, Fridas storebror, sin 74-årsdag, og vi var inviteret til en skøn middag med specialiteter fra Tenerife, og vi havde en hyggelig aften hos ham og Elena.

Dernæst havde Frida bibliotekslæsning, havde besøg hos Inge, og fik nedlagt en søjle i Føtex-kælderen, som gav en bule i venste forskærm. 

30 januar fejrede vi Fridas fødselsdag med Henriettes familie, og på selve dagen var vi i operaen for at overvære en 4½ times opera, Lohengrin af R. Wagner. Finn havde i 1956 været statist i Det kgl. Teaters opsætning af samme opera, så da Peer Corfixen kaldte til samling, var vi 4 skorper og 2 fruer, der meldte sig. OG DET VAR EN KÆMPEGOD OPLEVELSE. Uden sammenligning ÅRETS OPLEVELSE.  

🙂

Februar

2 februar blev Leif Nielsen bisat fra Glostrup Krematorium med efterfølgende samling i Cafe Brillat i Glostrup Centret. Alle skorperne havde doneret en smuk krans til lejligheden. Se billederne i Fotoalbum 2.

10 februar havde vi så et forsinket fastelavnsbesøg af Ellen, Jørgen og Palle til kaffe, kage og pizza til aftensmad. Det var rigtigt hyggeligt.

13 februar var vi sammen med Anna og Ulrik i Ørby for at fejre Oscars 7 årsdag og Tobias's 12 årsdag. Vi fik kaffe, boller og 2 lagkager samt rigeligt aftensmad. Det var en god dag, hvor Oscar og Frida dog vandt i både UNO- og FISK-kortspil. Jeg blev hele tiden nr. 3. Efter en hyggelig dag og aften var vi hjemme hos Nova ved 22-tiden; men det tog hun nu meget roligt, blot hun fik en godbid. Se billederne i Fotoalbum 2.

18 februar var det så tiden til vort møde med de andre skorper i Stue 11. Jeg tog lidt tidligere afsted, idet jeg skulle ind på Riget for at hente hormonpiller; men kom næsten samtidig med Frida til Stue 11, hvor god mad, Leffer, vin, vand og Nordguld ventede os. Vi var 7 skorper og 3 fruer tilmeldt til frokosten og 2 yderligere til kaffen, så det blev en rigtig god dag med god snak og lækker mad etc. Vi fik også mindet vort fraværende medlem Leif Nielsen sammen med hans hustru Jette. Frida og jeg var først hjemme ved 19-tiden hos en tålmodig Nova efter en dejlig dag i byen.

22 februar skal Finn så ind med Fridas bulebil til reparation, 10 års-service, og lovpligtigt syn hos myndighederne. Jeg har samtidig bestilt en lånebil, så det bliver sjovt at skulle køre i en anden bil i en periode.

24 februar har Frida igen bibliotekssamling om aftenen.

Og så sker der forhåbentligt ikke mere i denne måned.  🤪 

 😀

 

Marts

11 marts har Frida og jeg 44 års bryllupsdag ! En i sandhed STOR DAG !

15 marts er det igen Amager Hospital for blodprøvetagning af Finn, samt bestyrelsesmøde hos Flemming i grundejerforeningen.

30 marts har Frida igen bibliotekssamling om aftenen.

😉